contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

22/03/2017 | Endurance | Algemeen   |  

Endurance: Kim Fiermans & Nancy Van de Walle vervolledigen de endurancecommissie

De nieuwe endurancecommissie is na de Algemene Vergadering op 20 maart definitief van start gegaan. Tijdens deze vergadering werden na goedkeuring twee nieuwe leden gecoöpteerd. VLP verwelkomt hierbij Kim Fiermans en Nancy Van de Walle als leden van de endurancecommissie 2017-2020.

Nancy Van de Walle is een actieve endurance amazone die aangesloten is bij de grootste VLP endurance club VLAR en maakt sinds vorig jaar ook deel uit van de VLAR Sport. Nancy wil de endurance binnen de paardensport promoten als discipline voor zowel jong als oud, recreatief of professioneel. Endurance is volgens Nancy genieten van de natuur samen met je beste vriend, je paard.

Kim is lid van één van de kleinste clubs, EPONA ENDURANCE, maar met 77 % deelnames aan nationale wedstrijden, is ze overduidelijk gebeten door de endurancesport, en dit terwijl het de bedoeling was om aan één enkele wedstrijd deel te nemen. Endurance bleek voor zowel haar paard als haarzelf een openbaring, en ze gelooft dat het dit ook voor menig andere combinaties kan betekenen, op welk niveau dan ook. Kim wil met de endurancecommissie nieuwe ruiters aantrekken en ze wil de werking binnen de commissie zo goed mogelijk ondersteunen.

Graag wenst het VLP-team Kim en Nancy veel succes tijdens de komende 4 jaar. 

Indien u vragen hebt omtrent endurance kan u steeds terecht bij Sara via sara@vlp.be.


Auteur: HB
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian