contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

19/11/2019 | Endurance |   |  

Endurance: Knappe prestatie van de Belgen in Pontchâteau (FR)

Vijf Belgische combinaties gingen de landsgrens over om op 10 november deel te nemen aan de internationale endurance wedstrijd te Pontchâteau (FR).

Deze CEI herfst traditie was volgens de organisatoren aan zijn 10de en waarschijnlijk ook laatste editie toe. De Belgische federatie wenst de organisatie te bedanken om keer op keer de Belgische deelnemers op de best mogelijke manier te hebben verwelkomd.

Daags voor de wedstrijd was de regen van de partij met een extreem zwaar parcours tot gevolg, maar onze Belgische ruiters slaagden erin om een knappe prestatie neer te zetten.

Tijdens de CEI2* 120km klasseerde Karin Boulanger (LEWB)  zich met haar paard Tawfiq du Courtisot. Ze eindigde op een 12de plaats in een tijd van 17,40km/h (34 starters waarvan 22 geklasseerd).

In de CEI1* 80km behaalde Juliette Vanhee (LEWB) een 5de plaats in 15,97km/h met Chaiqua du Barthas. Kurt Sterckx (VLP) (Chimco DA) en Freddy Meurrens (VLP) (Bright Sky Larzac) eindigden op een 8ste en 9de plaats met 15,83 km/h (12 starters waarvan 9 geklasseerd).


Auteur: MDS via PA
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian