contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39963
leden

Nieuws

23/05/2019 | Endurance |   |  

Endurance: Nieuws uit de VLP-endurancecommissie

VLP ruiters kunnen een riding permission bekomen voor het deelnemen aan een CEN in het buitenland op voorwaarde dat er dat weekend geen CEN wedstrijd gepland is op de KBRSF kalender. Er was echter onduidelijkheid of, en in welke mate, deze deelnames meetellen in het kwalificatieproces van een ruiter of paard. Om hierin meer duidelijkheid te scheppen, heeft de nationale commissie een addendum gevoegd bij het nationaal reglement 2019, meer bepaald i.v.m. de artikels 812 en 816. Dit addendum is terug te vinden op de site van Equibel.

Na afloop van een CEN kunnen de deelnemers weldra feedback geven omtrent deze wedstrijd via een online formulier. Hierbij kan men een appreciatie geven rond verschillende aspecten van het evenement. De bedoeling hiervan is om aan de organisator meer duiding te geven wat goed en wat minder goed is aan zijn evenement. De resultaten worden alleen aan de betrokken organisator en de endurance commissie meegedeeld. 

Er werden VLP-flyers opgemaakt om meer promo te maken voor onze endurance wedstrijden en onze sport in het algemeen. Wie in contact komt met een interessant publiek of doelgroep van onze sport, kan hiervoor contact opnemen met Saskia op saskia@vlp.be

Tot slot nog even meegeven dat de commissie steeds paraat staat om infosessies over endurance te geven. Enkele weken terug ging een geslaagde sessie door te Herzele. Wie een plaats kent waar voldoende publiek kan op afkomen, kan dit eveneens melden bij Saskia (saskia@vlp.be).


Auteur: SW via JD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian