contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40007
leden

Nieuws

29/06/2018 | Endurance |   |  

Endurance: Resultaten CEN 405 Stekene

Op zondag 17 juni ll. ging de derde VLP CEN van 2018 door. Organisator was terug de VLP-vereniging VLAR die de wedstrijd Stekene na een afwezigheid van drie jaar terug op de agenda plaatste.  Het weer was ideaal voor een uithoudingswedstrijd maar door de aanhoudende droogte lag het parcours er vrij stofferig bij.

Van de 77 inschrijvingen deden 17 combinaties deel aan de initiatiereeks van 20km.  Deze werd gewonnen door Rachid Nafih met Aca Amaretto. In de 30km reeks reden 7 van de 9 combinaties binnen wedstrijd mee. Daar ging de overwinning naar Inge Huyghe met LB Giorgio.

Een mooie opkomst van 26 inschrijvingen in de 40km reeks waar Josse Binst met Habeebah er als beste combinatie uitkwam. Ook in de 60km reeks was het vijr druk met 16 deelnemende combinaties.  Wouter Van Herck ging er met het goud aan de haal met zijn arabier Juno The Muffinman.

In de hoogste reeks 80km was er een bont internationaal deelnemersveld. De reeks werd met afstand gewonnen door Ingrid Celen op Florida J. De tweede plaats ging naar Lisa Pauwels met Mahfuz DA en de derde plaats naar de Duitse amazone Ulla Huschke met Ismene. Ulla haalde met dit paard eveneens de best condition award binnen verzorgd door Soinvett.


Auteur: SW via Jan Deprez
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian