contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

17/10/2017 | Endurance |   |  

Endurance: Resultaten na de laatste nationale endurance wedstrijd van 2017

Op zondag 8 oktober ging de laatste VLP endurance-wedstrijd door, die eveneens de afsluiter was voor de nationale kalender. Deze wedstrijd was een organisatie van de VLP-club VLAR en ging door onder de naam ‘Maasland-endurance’, dit op een nieuwe locatie. De site was immers gevestigd op de ruime domeinen van het Pexhof te Meeuwen Gruitrode en bood een prachtig parcours aan de deelnemers.

 

 

De voorinschrijvingen waren zeer beloftevol maar de deelnames in de kennismakingsreeks 20km lagen vrij laag. Boosdoener was wellicht het weer want het regende bijna onophoudelijk van ’s morgens tot 's avonds. Voor de 83 ingeschreven combinaties was niettemin een aangename kennismaking met deze nieuwe wedstrijd op de kalender.

De 20km-reeks kende slechts 7 inschrijvingen waarbij de 1ste plaats voor Bart Butaye met Epo was.

Bij de kwalificatiereeksen was de overwinnaar in de 30km reeks de combinatie Jana Van Dender met Arabel die momenteel de VLP-jeugdranking  leidt. In de 40km reeks ging het goud naar Mireille Wils met Radja en in de 60km reeks was dit voor Tanja Degezelle met Journey Van De Steenputhoeve.

In de hoogste reeks van 80km ging de LEWB-amazone Christiane Gabriel met Calypso aan de haal met het gouden plak. Ze werd gevolgd door eveneens een LEWB-amazone, nl. Laura Lenges met Djella De Rendpeine Ewalraid die de ‘best condtion’-award won. Brons was weggelegd voor de VLP’er Tom  De Doncker met Ffax.

Alle resultaten zijn terug te vinden op www.equibel.be.

 


Auteur: SW
Foto's: Jan Deprez
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian