contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40138
leden

Nieuws

16/06/2016 | Eventing | Algemeen   |  

1000 zonnen volgt VLP-eventingruiters richting Rio

Het Tv-programma "1000 zonnen" volgt momenteel VLP-topruiters Karin Donckers en Joris Vanspringel. 
Beide ruiters zijn in volle voorbereiding voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilïe. Op de Olympische Spelen is de discipline eventing de eerste hippische discipline die van start gaat op zaterdag 6 en zondag 7 augustus met de dressuurproeven. Maandag 8 augustus is de cross-country gepland en dinsdag 9 augustus de afsluitende jumping.

Afgelopen maandag had 1000 zonnen een eerste filmdag gepland. Ze waren erbij op de jumpingtraining met Dirk Demeersman, bondscoach jumping bij de senioren. Die dag had VLP ook een houdingstraining gepland met Kristof Huts, domeinexpert sportbiomechanica en bewegingsanalyse. 

1000 zonnen zal Karin Donckers en Joris Vanspringel de komende weken verder volgen in hun voorbereidingen richting Olympische Spelen te Rio. De 2e draaidag is gepland voor nu zaterdag 18 juni tijdens de cross country te Luhmühlen.

De beelden zullen in "1000 zonnen" uitgezonden worden op Eén van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus, elke dag om 19u40 in de rubriek "Wordt vervolgd". De dag na de laatste uitzending start de competitie in Rio op zaterdag 6 augustus.

We wensen VLP-ruiters Karin Donckers en Joris Vanspringel alvast veel succes toe in de laatse lijn richting Rio.

"Wordt vervolgd"

 
 
 

Auteur: EV
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian