contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

04/09/2017 | Eventing |   |  

Eventing: Jasper Peeters en Bo Goeman Belgisch Kampioen bij Juniors en Pony's

Afgelopen weekend vond in het mooie Marchin het Belgisch Kampioenschap eventing plaats voor de Junior en ponyruiters.

De Juniors reden hun kampioenschap in de reeks M en er waren maar liefst 18 jonge ruiters die streden voor de titel van Belgisch Kampioen. Na het dressuuronderdeel was het VLP-Talent Jasper Peeters die aan de leiding ging. Jasper bleef foutloos in het sping- en crossparcours en gaf zo zijn leiderplaats niet meer af! De tweede plaats was voor Michelle Malisart met Halla. Ook zij bleven verder foutloos en behaalden zo de zilveren medaille. Het brons was voor Jarno Verwimp met Diabolo M, daarmee was de hele top 3 bezet door VLP-Talenten! De vierde plaats ging naar, wederom VLP Talent, Laurine Thijs met Champagne Pia Z en de vijfde plaats was voor Lois Chabot met Barlison.

Naast het Belgisch kampioenschap voor Junioren was er het voorbije weekend ook het kampioenschap voor de pony's binnen de discipline eventing. 

Bo Goeman pakte daarin de kampioenentitel met Joe de la Grivardry. Goeman stond na het dressuuronderdeel op de zesde plaats, maar wist uiteindelijk toch de gouden medaille mee naar huis te nemen dankzij een mooie foutloze cross.
Zoe Vermoortele behaalde de tweede plaats met Pahunto den Tip onder het zadel. Zij won het dressuuronderdeel maar eindigde met de zilveren medaille. Het brons was voor Victoire Redele en Kiss Cool. Brik Van Gorp en Tullyboy Flight eindigden op de vierde plaats voor Baptist Petillion en Hadgar.

VLP wenst alle ruiters proficiat!

 

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian