contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

05/04/2017 | Eventing | Algemeen   |  

Eventing: Winnaars Cavalor Cup op stage bij Karin Donckers

Op 18 maart 2017 ging in de Blauwbossen te Minderhout de stage door voor de winnaars van de Cavalor Cup 2016. Dit jaar kregen de 4 laureaten van de B-reeks een stage aangeboden bij internationaal eventing amazone Karin Donckers. Door de vele jonge paarden lag de nadruk voornamelijk op vertrouwen en vooral vertrouwen op de sprong. Karin focusde ook op het belang dat het paard nadenkt, een voorwaartse drang van het paard en  het rechtrichten. 

Na de training kregen de ruiters een uitgebreide uitéénzetting over de anatomie en de algemene gezondheid van het paard. Als afsluiter van de dag namen Pieter Vandendriessche, Sarah Dupont, Leon Binard en Katrijn Oosterlinck hun andere prijzen gesponsord door Cavalor in ontvangst. 

Net zoals in 2016 zal ook dit jaar een 'Cavalor Cup Eventing' georganiseerd worden. Deze cup staat open voor alle ruiters die beschikken over een VLP licentie en zal verreden worden binnen de reeks beginnelingen. Deze wedstrijden zijn kwalificatieproeven waarbij de ruiters punten kunnen vergaren die worden toegekend per combinatie. De 4 beste combinaties van het eindklassement mogen deelnemen aan een stage met 1 paard naar keuze bij een internationale ruiter. 

Bekijk hier onder de foto's van de stage van Karin Donckers:

 


Auteur: HB
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian