contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13978
leden

Nieuws

14/05/2018 | Eventing | Algemeen   |  

Eventing: Zilveren medaille voor Baptist Petillion tijdens CCIP2* Marbach

Afgelopen weekend vond in Marbach (Duitsland) een CIC3* en een CCIP2* plaats voor de eventingruiters en -amazones. Enkele VLP-ruiters/amazones hebben hun beste beentje voorgezet.

 

CCIP2*

De amper 16-jarige Baptist Petillion kwam hier aan de start met Hadgar. Dit duo mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen met een strafpuntentotaal van 31,90. De enige die hij voor zich moest laten gaan was de Franse Lisa Gualtieri met O Ma Doue Kersidal (28,30 strafpunten). Anne Van Dijck finishte op de 23ste plaats met Hoppenhof's Canda Z (44,60 strafpunten). Bo Goeman eindigde met Joe de la Grivardry op de 31ste plaats (53,60 strafpunten). 

CIC3*

De beste Belgische prestatie in deze reeks was er voor VLP-talent (A-kader) Chloe Raty. Met Axel Z wist zij de 14de plaats te behalen met een strafpuntentotaal van 41,20. Een ander VLP-talent uit het A-kader, Senne Vervaecke, behaalde afgelopen weekend de 30ste plaats. Hij kwam aan de start met Feebe van Alsingen en finishte met een strafpuntentotaal van 50,20.


Auteur: CM
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian