contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40134
leden

Nieuws

27/07/2017 | Eventing |   |  

Promo: nationale eventing L’Equino wederom bakermat voor topsport!

L'Equino organiseert dit jaar voor de 21ste keer een nationale eventingwedstrijd in Waregem/Nokere. Deze wedstrijd zal doorgaan tijdens het eerste weekend van augustus van vrijdag 04/08/2017 tot en met zondag 06/08/2017. Tijdens dit weekend zal ook het Belgisch kampioenschap voor 6- en 7- jarige paarden gereden worden.

Gratis
Doordat de organisatie kan rekenen op de steun van vele sponsors en sympathisanten blijven zij deze wedstrijd GRATIS aanbieden. Zowel in Waregem (dressuur en jumping) als in Nokere (cross-country) laten zij jong en oud kennismaken met de eventingsport door de drempel zo laag mogelijk te houden.


Kinderdorp
Ook dit jaar doet L’Equino zijn best om ook de allerkleinsten te verwennen door een heus kinderdorp te bouwen. De organisatie voorziet springkastelen en de mogelijkheid om kinderen te laten grimeren, plaatst een knutselhoek en nog veel meer.

Marc de Bel
Marc de Bel is auteur van meer dan 100 jeugdboeken en komt zondag 6 augustus op bezoek. Je kan er die dag een boek aankopen en/of laten signeren. 

Wedstrijd voor de kinderen

Kinderen kunnen deelnemen aan een wedstrijd. Zij maken een tekening/schilderij/verhaal met als centraal thema het paard en geven deze af op zondag 6 augustus. Uit de deelnemers zal een jury, onder leiding van juryvoorzitter Marc de Bel, per leeftijdscategorie vijf winnaars bekendmaken. Zij mogen prachtige naturaprijzen in ontvangst nemen. Dit knutselwerk mag je op voorhand thuis maken of ter plaatse.

Overzicht en dagindeling

Vrijdag 4/08/17 L'Equino's Midsummer Night Klik hier voor de Facebookpagina
  Plaats Kasteel Baron Casier Nokere
  Aanvang 21u30
  Inkom GRATIS
Zaterdag 5/08/17 Dressuur  
  Plaats Middenplein Hippodroom Waregem
  Aanvang 9u00
  Inkom GRATIS
Zaterdag 5/08/2017 Jumping  
  Plaats Nieuwe eb- en vloedpiste Hippodroom Waregem
  Aanvang 10u30
  Inkom GRATIS
Zondag 6/08/2017 Cross-country  
  Plaats Kasteeldomein Baron Casier Nokere (volg L'EQUINO)
  Aanvang 9u00
  Inkom GRATIS (parking op het domein: €5)
    doorlopend BBQ van 12u tot 15u

Bijlage: affiche L'Equino

 


Auteur: EVW via persbericht L'Equino
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian