contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39866
leden

Nieuws

02/09/2019 | Horseball |   |  

Horseball: Caramel 1 wint de Beker van België

De strijd om de Beker van België werd gestreden in Stoeterij Hidalgo op 31 augustus. Na reeds twee manches van de beker in Ghlin en Diepenbeek werd nu alles op alles gezet om de beker binnen te halen. 

Er werd vooral uitgekeken naar de twee laatste matchen die gespeeld werden. Deze twee matchen waren beslissend voor het podium. Deze wedstrijd was zeer spannend en tot de laatste minuut was het een nek aan nek race. Uiteindelijk veroverde 't Hoefijzer 5 een plek op het podium en moest Too-X-Treme zich tevreden stellen met een vierde plaats. 

Daarna werd de finale gespeeld tussen Caramel 1 en 't Hoefijzer 3. Caramel was dan toch de sterkere ploeg en mocht zich winnaar van de Beker van België noemen! Ook hier werd het een spannende strijd, al werd deze wedstrijd helaas overschaduwd door een ongelukkige val van een speler van Caramel 1.  VLP wenst hem veel beterschap!

Proficiat aan alle ploegen!


Auteur: LD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian