contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40133
leden

Nieuws

06/03/2014 | Horseball | Algemeen   |  

Horseball: Caramel pakt de hoofdprijs in finale Flanders Horseball Cup

Flanders Horse Expo is al enkele jaren het mooie decor van de finale van de Flanders Horseball Cup. Ook dit jaar kwamen de twee beste ploegen uit de kwalificaties van Ingelmunster, Buggenhout en Destelbergen tegen elkaar uit op zondag 2 maart in de hoofdpiste van Flanders Horse Expo.
De finale werd een heruitgave van 2012, want het waren de ploegen Caramel (Dendermonde) en TooXTreme (Ingelmunster) die de finalestrijd aangingen. Caramel verdedigde in Gent zijn titel en was de uitgesproken favoriet. Ook in 2012 en 2010 wisten zij immers het laken naar zich toe te trekken. Het werd een hevige strijd! De tribunes zaten afgeladen vol voor deze finale en zij zagen dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Toch was het opnieuw Caramel die de overwinning pakte met 12 doelpunten tegen 9 doelpunten voor TooXTreme.
 
Robin Cool uit Dendermonde, die voor Caramel speelt, is de topscoorder van dit seizoen. Met 16 doelpunten, waarvan 3 in de finale, haalt hij het voor Anton Van Severen met 13 doelpunten. Anton speelt voor de ploeg ’t Hoefijzer 3. Op de derde plaats hebben we een ex aequo: Jan Rombaut (TooXtreme) en Mathias Praet (Caramel) scoorden elk elf keer in deze Flanders Horseball Cup.
 
KLIK HIER voor alle resultaten

Foto: Topscoorder Robin Cool samen met organisator Dietrich Verzele en onze mascotte Dré van de VLP!

Auteur: BG
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian