contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

16/10/2017 | Horseball |   |  

Horseball: Geslaagde eerste editie van de Horseball Awards!

Op zaterdag 14 oktober was het eindelijk zo ver. In het Constant Van der Stocktstadon in Brussel werd de eerste editie van de Horseball Awards georganiseerd. Tijdens deze gala-avond was er de prijsuitreiking van het Belgisch Kampioenschap en werden de Horseball awards van 2017 uitgereikt!

De avond begon met een hapje en drankje op de receptie. Nadien gingen alle genodigden aan tafel en tussen het lekkere galadiner door werden de prijzen van het Belgisch Kampioenschap en de verschillende Horseball Awards uitgereikt. Dankzij tal van sponsors kregen de spelers prachtige prijzen, zo sponsorde Ikonic een prachtig halster, gepersonaliseerd deken en zadel, sponsorde KEP Italia enkele mooie helmen, waren er ook verschillende halsters, zadeldoeken, kledij, dekens, parfums en zelf een duo ticket business seats voor de Jupiler ProLigue. Uiteraard mogen we ook onze hoofdsponsor Woodyfence niet vergeten, dankzij hun sponsoring afgelopen seizoen was deze gala-avond mogelijk! Johan Devriendt van Woodyfence kon ons dan ook vertellen dat hij volgend jaar met plezier opnieuw de horseballdiscipline ondersteunt, hiervoor bedankt!

De eerste editie van de Horseball Awards was alvast een schot in de roos. We danken jullie dan ook voor het enthousiasme, talrijke opkomst en engagement van jong en oud! Deze geslaagde avond werd afgesloten met spetterend feestje!

Er werden tijdens deze avond foto's genomen door Siemen Decoster, SDC Photography. Je kan zijn foto's terugvinden op zijn facebookpagina. Bedankt Siemen!

Prijsuitreiking Promotour

't Hoefijzer Petrol

Prijsuitreiking D1

  • 1e plaats: Caramel 1
  • 2e plaats: ’t Hoefijzer 3
  • 3e plaats: Too-X-Treme

Topscoorder: Robin Cool

Prijsuitreiking D2

  • 1e plaats: InnRhorse
  • 2e plaats: Fiduciam
  • 3e plaats: Deltopull 2

Topscoorder: Davy Dierickx

Horseball Awards 2017

Sportpersoonlijkheid van het jaar Nicolas Florizoone
Administratiefste ploeg Too-X-Treme
Fairplay Deltopull 1
Tofste organisatie QC Stables

Pechvogel van het jaar    

 

Charlotte Costers

Natasha Goldschmidt

Beste senior Raoul Verhoeven
Beste nieuwkomer Tazanna Buyle
Coach van het jaar Benoit Malet
Paard van het jaar Source De Nil
Vrouwelijke speler van het jaar   Valérie Antheunis
Mannelijke speler van het jaar Claudio Van Praet

 


Auteur: EVW
Foto's: SDC Photography (Siemen De Coster)
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian