contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40133
leden

Nieuws

20/02/2015 | Horseball | Algemeen   |  

Horseball: Revanche voor Too-X-Treme in finale Horse Immo Flanders Horseball Cup?

Vrijdagavond moet het dak eraf op Flanders Horse Expo tijdens de ontknoping van de Horse Immo Flanders Horseball Cup 2014-2015. De strijd om de eerste plaats wordt bovendien een heruitgave van de finale van vorig jaar en dat zal ongetwijfeld zorgen voor nog extra vuurwerk!

De Flanders Horseball Cup, die dit jaar de steun krijgt van Horse Immo (www.horse-immo.be), vormt het officieel wintercriterium voor VLP-aangesloten horseballploegen. Dit jaar krijgt de cup de structurele steun van Horse Immo (www.horse-immo.be). De Cup bestaat uit drie kwalificatiemanches en één finale, die al enkele jaren doorgaat op Flanders Horse Expo in Gent. Dit jaar vormt de finale het sluitstuk van de eerste dag van de beurs.

In de kleine finale nemen de nummers drie en vier uit het tussenklassement het tegen elkaar op en dat zijn team Vernaeve en ’t Hoefijzer 3. Zij bepalen in een rechtstreeks duel wie het podium haalt en wie net niet. Na deze ontknoping komen team Caramel en Too-X-Treme in de ring voor de ultieme battle, de wedstrijd om de winst in de Horse Immo Flanders Horseball Cup 2014-2015. Vorig jaar stonden deze twee teams al tegenover elkaar in de finale, die toen in het voordeel van team Caramel werd beslecht met 12 doelpunten tegen 9. Het moge duidelijk zijn dat Too-X-Treme zint op revanche! Caramel gaat bovendien voor een vierde titel op rij.

De tussenstand is te raadplegen via deze link en een uitgebreid verslag van de finale van 2013-2014 lees je hier.

Anton Van Severen uit Londerzeel voert momenteel het individueel klassement aan als topscoorder. Hij komt uit voor team Caramel. In de finale kan nog heel wat gebeuren in dit klassement aangezien in de top vijf de onderlinge verschillen maximaal drie doelpunten bedragen.

De individuele tussenstand is te raadplegen via deze link.

Schreeuw jouw favoriet naar de overwinning en bestel je tickets via www.flanders-horse-expo.be!

Foto: de topscoorder van 2014 Robin Cool van Caramel poseert met de beker, samen met Dré van de VLP en Dietrich Verzele.


Auteur: BG
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian