contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36349
leden

Nieuws

24/01/2019 | Horseball | Algemeen   |  

Horseball: Scheidsrechterweekend 2019

In het weekend van 2 & 3 februari 2019 organiseert de VLP-horseballcommissie een scheidsrechterweekend voor alle Belgische scheidsrechters en kandidaat scheidsrechters.  Deze stage is ook vrijblijvend toegankelijk voor de ploegverantwoordelijken die de kennis nadien willen overdragen aan hun ploeg.

Tijdens deze stage zal de nadruk gelegd worden op het reglement en het nieuw systeem van scheidsrechter te voet. Op zaterdag zijn alle deelnemers welkom op Manege 't Hoefijzer, Buggenhout voor het theoretische deel van deze stage. Op zondag steken we de grens over naar Frankrijk voor het praktijkgedeelte. 

Voor het praktijkgedeelte zullen de deelnemers zich moeten verdelen over de voor- & namiddag om voldoende te kunnen oefenen. Gelieve bij inschrijving uw voorkeur (voor- of namiddag) te vermelden.

Opgelet! Elke ploeg is verplicht om minstens 1 scheidsrechter af te vaardigen, deze moet verplicht zaterdag en zondag aanwezig zijn. Het is toegestaan om van deelnemer te wisselen, maar de scheidsrechter die de cursus volgt zal dienen als scheidsrechter voor de rest van het wedstrijdjaar. 

(Lees verder onder afbeeldingen)

(Klik op de afbeelding op te vergroten)

(Klik op de afbeelding op te vergroten)

Deze stage wordt gegeven door Frederic Descamps en Gregoire Choquel en is volledig gratis voor scheidsrechters, kandidaat scheidsrechters en ploegverantwoordelijken indien uw VLP-lidmaatschap in orde is. De scheidsrechters en kandidaat scheidsrechters kunnen, mits bewijs, een onkostenvergoeding van maximum € 100,00 indienen (dit over heel het weekend).

Inschrijven kan tot 30 januari 2019 door een mail te sturen naar liesd@vlp.be met vermelding van uw naam, e-mailadres en gsm-nummer. Vergeet niet om uw voorkeur voor- of namiddag door te geven voor het praktijkgedeelte op zondag.


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian