contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

29/08/2014 | Horseball | Algemeen   |  

Horseball: Team Caramel 1 aan de leiding in tussenstand BK horseball

Het Belgisch Kampioenschap Horseball heeft de achtste vermoeiende speeldag achter de rug en heeft nog drie speeldagen te gaan tot de uiteindelijke indeling van de ploegen in twee divisies.

In juni werd reeds het tweede weekend gespeeld te Ingelmunster in Manege ’t Oud Molenhof dat tevens dient als thuisbasis van Too X-Treme. Daarop organiseerden Caramel 1 en 2 het volgende weekend op 12 en 13 juli in Sint Niklaas bij QC Stables. Het publiek heeft weer kunnen genieten van een spannende match waarbij alle ploegen hevig streden voor de begeerde titel. In het weekend van 16 en 17 augustus hebben het Hoefijzer 3 en 5 in Melsele vol enthousiasme de matchen georganiseerd in samenwerking met Red Port Stables.

In het voorlopig klassement staat Speed Photos op de derde plaats, TooXtreme op de tweede en Caramel 1 op de eerste. ’t Hoefijzer 3 valt juist buiten de top drie.

Wie de volgende matchen voor het Belgisch Kampioenschap wil gaan bekijken, is altijd welkom op 6 en 7 september in het Bloso Sportcentrum te Waregem en vervolgens op 13 en 14 september bij Llyda Stables te Destelbergen.  Team Vernaeve zal hierbij instaan voor de organisatie van dit laatste weekend dat meteen de eerste ronde afsluit. Hierna zullen uiteindelijk de ploegen van eerste en tweede divisie kunnen voorgesteld worden.  


Auteur: Med.
Foto's: Ikwashier.be
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian