contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

12/07/2017 | Horseball | Algemeen   |  

Horseball: Woodyfence en horseball, een geslaagde combinatie!

Enkele weken geleden mocht VLP met trots aankondigen dat Woodyfence, een West-Vlaams bedrijf in houten omheiningen en poorten, nieuwe partner werd van VLP. Naast dit structureel partnership zet Woodyfence de komende tijd ook zijn schouders onder de discipline Horseball.

Johan Devriendt van Woodyfence ontpopte zich ondertussen tot een ware horseball-supporter en kwam reeds enkele malen langs op de horseballwedstrijden. Met nog vier van de tien wedstrijden te gaan en voor de opsplitsing van divisie eén en divisie twee in het BK Horseball, powered by Woodyfence, was het tijd voor een korte terugblik met onze hoofdsponsor.

Dag Johan, vertel ons eens meer over Woodyfence?

Johan: Woodyfence is een jaar of vier geleden begonnen, we zijn heel klein opgestart. We hebben een machine gekocht, een camion en een camionette en zijn er aan begonnen.

We zijn nog een zeer jong bedrijf. Ik zocht iets om samen op te starten met mijn jongste zoon. Via een vriend uit de paardenwereld werden we getipt dat het plaatsen van omheiningen, poorten een interessante markt bleek te zijn. Zo zijn we begonnen en ondertussen doen we dat fulltime met zes personen.

Ik leid alles van verkoop, bestellingen en bureau en mijn zoon is verantwoordelijk voor de twee ploegen die de omheiningen plaatsen.

Richt Woodyfence zich vooral op de paardensector?

95% van de uit te voeren werken is voor de paardensector, maar wij plaatsen daarnaast ook nog omheiningen voor schapen en doen tuinaanleg met omheiningen en poorten.

Kunt u ons wat meer vertellen over het gamma van Woodyfence?

Woodyfence biedt alles aan wat uit hout bestaat voor in en rond de weide. Zo starten we ook binnenkort met houten schuilstallen. Met de omheiningen hebben we alles van post en rail, acacia, grenen (groen en bruin). Nu zijn we volop bezig met tropisch hardhout, hardhouten palen met dennen reigers zodat de prijzen nog interessant blijven. Dan zit je met een kwalitatief product dat vijftig jaar blijft staan en dit is uiteraard waar we met Woodyfence naar streven!

Hoe ervaar je de horseballdiscipline?

Het publiek van de horseballdiscipline is breder dan we denken. Woodyfence wil graag deze discipline graag nog groter maken. De horseball leeft zeker en het zijn steeds fijne wedstrijden om te komen kijken. Ik kende de horseballdiscipline nog niet goed, maar ik vind het heel tof en er is veel ambiance. Ik heb het gevoel dat de horseball op het punt staat om te boomen, daarom is het nu het uitgelezen moment om deze discipline verder te ondersteunen!

Hoe zie je de samenwerking met de horseball discipline naar de toekomst toe?

Ik speel met het idee om de discipline te verenigen met enkele andere takken binnen de paardensport. Daarbij ben ik de mogelijkheden aan het overlopen om ook een wedstrijd te organiseren. Zoals reeds eerder vermeld heerst er op de horseball wedstrijden een leuke sfeer, indien we dit in een groter geheel kunnen plaatsen, bestaat de kans dat dit evenement een echt succes zou worden.

Daarnaast sponsort Woodyfence ook de nationale mannen- en vrouwen teams die binnenkort naar het EK vertrekken.

Wij ondersteunen eveneens het galabal die door de horseballcommissie wordt georganiseerd en waarop de prijzen van het BK zullen worden uitgereikt. Verdere informatie zal hieromtrent volgen, dus iedereen die hiervoor geïnteresseerd is, hou zeker de VLP website en de sociale media in de gaten!

Het interview werd afgenomen tijdens de horseballwedstrijd op QC Stables in Sint Niklaas. VLP nam er tijdens deze wedstrijd ook enkele foto's. Deze kan je HIER terugvinden.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian