contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40109
leden

Nieuws

19/02/2016 | Horseball |   |  

Horseball - finale Horse Immo FHBC


Spannende finalestrijd voor de Horse-Immo Flanders Horseball Cup!

De Flanders Horseball Cup krijgt ook terug dit jaar structurele steun door Horse Immo (www.horse-immo.be). De Cup vormt het officieel wintercriterium voor VLP-aangesloten horseballploegen en bestaat uit drie kwalificatiemanches en één finale, die al enkele jaren doorgaat op Flanders Horse Expo in Gent. Dit jaar werd ook een FHBC promotour georganiseerd die eveneens bestaat uit drie kwalificatiemanches en één finale.

Dit jaar hebben we dus ook voor het eerst een spannende ontknoping voor de Flanders Horseball Cup Promotour.  De finale zal gespeeld worden tussen de teams Ram Future en Petrol.

Daarnaast wordt er in Gent ook gestreden voor de podiumplaatsen in de Flanders Horseball Cup. In de grote finale strijden dit jaar Too-X-Treme en ’t Hoefijzer 3 om de 1e plaats. In de kleine finale nemen de nummers 3 en 4 van het tussenklassement het tegen elkaar op en dat zijn dit jaar Caramel en Credimus.

Het belooft alweer een spannende strijd te worden!

De timing:

Finale Flanders Horseball Cup Promotour op zaterdag 27/02 van 19u tot 20u in de wedstrijdpiste in hal 3.

Flanders Horseball Cup Finales op zondag 28/02 van 16u30 tot 18u30 in de Hoofdpiste in hal 1.

Spektakel verzekerd dus op Flanders Horse Expo!  Supporter voor je favoriete team en bestel snel je tickets via www.flanders-horse-expo.be .

 


Auteur: E VW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian