contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

28/11/2016 | Jumping | Jeugd Cup   |  

Jeugd Cup: Definitieve eindranking Jeugd Cup Stijlrijden is gekend!


Afgelopen weekend gingen de halve finales van de Jeugd Cup Stijlrijden door in de Ruiterschool te Oud-Heverlee.

Ook dit jaar mogen we weer spreken van een succevolle halve finale waarin 54 deelnemers in de reeks paarden 90cm en 35 deelnemers in de reeks paarden 1m10 het tegen elkaar dienden op te nemen. Bij de pony's 'grote maat' kwamen er 62 ruiters aan de start terwijl dit bij de 'kleine maat' er 27 waren.

In de reeks Paarden 90cm zijn er 22 ruiters die een finaleticket gekregen hebben. De top 3 in deze reeks zag er als volgt uit: op één Wuijts Gitte met Romeo, Dehou Hanne met Rhune van de Perre op een tweede plaats en op de derde plaats Eerdekens Jill met Violet.

Bij de Paarden 110cm zijn er 14 ruiters die doorgaan naar de finale. In deze reeks kregen we volgende top 3: De Keizer Chirsty met Jon Bon Jovi op één, De Graaf Femke met Joker Van De La Rosteehoeve op twee en De Keizer Chirsty met Britha Vd Kapel op de derde plaats.

Tijdens finale van de Pony kleine maat  zullen 11 ruiters strijden om de overwinning. Na de halve finale kregen we deze voolopige top: Van Rossum Caroline met Oilily Van Het Rozendaelhof op één, Dhondt Lennert met Meadow op twee en Van Tricht Jade met Tornado op de derde plaats.

Bij de Pony grote maat zullen we 24 combinaties aan het kunnen zien tijdens de finale. De top 3 na afgelopen weekend is als volgt: Stevens Floors met Silva op één, Roman Luka met Dakota Van De Kristinahoeve op twee en Spits Lauranne met Hightrick op de derde plaats.

De volledige eindstanden kan je altijd terugvinden in bijlage:

Ruiters die in het GEEL gemarkeerd staan, hebben een selectie voor de finale tijdens Jumping Mechelen 2016.

Ruiters die in het ROOD staan, moeten nog kiezen en doorgeven via mail naar eline@vlp.be met welk pony/paard ze de finale zullen rijden.

In de finale rijden 35 pony’s en 35 paarden (verdeeld over 2 reeksen) tegen elkaar voor een plaats in de superfinale. Hiervan bereiken slechts 8 pony’s en 8 paarden (verdeeld over 2 reeksen) de superfinale. Tijdens de superfinale strijden deze voor de eerste plaats.


Auteur: FC
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian