contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

19/11/2018 | Jumping | Jeugd Cup   |  

Jeugd Cup: Finalisten Jumping Mechelen gekend!

Afgelopen weekend gingen de halve finales van de Jeugd Cup Stijlspringen door in de Ruiterschool te Oud-Heverlee.

Ook dit jaar mogen we weer spreken van een succevolle halve finale waarin 41 deelnemers in de reeks paarden 85cm en 25 deelnemers in de reeks paarden 1m05 het tegen elkaar dienden op te nemen. Bij de pony's 'grote maat' kwamen er 47 ruiters aan de start terwijl dit bij de 'kleine maat' er 34 waren.

In de reeks Paarden 85cm zijn er 19 ruiters die een finaleticket gekregen hebben. De top 3 in deze halve finale zag er als volgt uit: op één Eerdekens Jill met Wendela, Hillewaere Pauline met K'Ado Khan op een tweede plaats en op de derde plaats Jeacques Pearl met Fleur van het Hemelken.

Bij de Paarden 105cm zijn er 13 ruiters die doorgaan naar de finale. In deze reeks kregen we volgende top 3: Mahieu Charlotte met Noblesse Z op één, Michiels Camille met Gilly Netty van de Lindehoeve op twee en Dhondt Kelly met Mylady Van Den Doorn op de derde plaats.

Tijdens finale van de Pony's kleine maat  zullen 16 ruiters strijden om de overwinning. In de halve finale kregen we deze voorlopige top: Vlekken Noemie met Lente op één, Vlekken Pauline met Lila Van Den Hoek op twee en Volckaerts Fleur met Parmante op de derde plaats.

Bij de Pony's grote maat zullen we 22 combinaties aan het werk kunnen zien tijdens de finale. De top 3 van afgelopen weekend is als volgt: Neirynck Luna met Playboy Zorro op één, Opsomer Julie met Orchid's Highland Surprice op twee en De Neve Auke met Hutch Thatcher op de derde plaats.

De volledige eindstanden kan je altijd terugvinden in bijlage:

 

 

Ruiters die in het GROEN gemarkeerd staan, hebben een selectie voor de finale tijdens Jumping Mechelen 2018.

Ruiters die in het ROOD staan, moeten nog kiezen en doorgeven via mail naar eline@vlp.be met welk pony/paard ze de finale zullen rijden.

 

In de finale rijden 38 pony’s en 32 paarden (verdeeld over 2 reeksen) tegen elkaar voor een plaats in de superfinale. Hiervan bereiken slechts 8 pony’s en 8 paarden (verdeeld over 2 reeksen) de superfinale. Tijdens de superfinale strijden deze voor de eerste plaats.


Auteur: EP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian