contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

27/09/2018 | Jumping | Jeugd Cup   |  

Jeugd Cup: Startschot selectiewedstrijden Stijlspringen!

 

In Hippisch Centrum Massenhoven werd het startschot gegeven voor de Jeugdcup Stijlspringen. Een reeks van 7 wedstrijden voor de schoolgaande jeugd tot 21 jaar doorheen Vlaanderen met een halve finale in Oud-Heverlee en een finale op Jumping Mechelen.

 

 

 

 

 

Bij de pony's kleine maat ging de overwinning naar Marthe-Louize Dieu met Belle. Ze behaalde enkele punten meer dan Angelina Durt (Robbie F) en Eloïs Vandromme (Ringo Star). Bij de pony's grote maat was Jef Sutherland met Orchid's Bart de meest stijlvolle combinatie. Anaïs Gorus (Danouska B Van Het Juxschot) en Ines Van Dijck (Cyklon Texass) stonden hier op plaats 2 en 3.

 

Bij de paarden 85cm kon Louis Beeckman de jury het meest bekoren. Hij haalde het met een ruime voorsprong op Dries Vinken en Merel Vandebroek.

In de hoogste reeks paarden 1m05 was het Frauke Robert (Handor Ter Putte) die het mooiste rondje sprong. Liselotte Boons reed Cicarlos naar zilver. Brons ging naar Lotte Blevi met Diago B Van Het Aegroschot.

KLIK HIER voor een overzicht van de selectiewedstrijden.

KLIK HIER voor de resultaten van Massenhoven.


Auteur: EP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian