contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

30/12/2014 | Jumping | Jeugd Cup   |  

Jeugd Cup stijlrijden: Eindlaureaten gelauwerd op Jumping Mechelen

Als eerste proef in de A-piste op de slotdag van Jumping Mechelen streden de superfinalisten van de Jeugd Cup stijlrijden voor de eindwinst in één van de vier categorieën: pony’s KM, pony’s GM, paarden 90cm en paarden 110cm. Voor deze superfinale waren tekenden vier internationale toppers present als jurylid: Marc Van Dijck, Grégory Wathelet, Pénélope Leprévost en Wout-Jan van der Schans.

We wensen alle finalisten van harte proficiat met hun prestaties in Mechelen en in het bijzonder de eindlaureaten van de Jeugd Cup stijlrijden 2014! Tot in 2015!

EINDLAUREATEN 2014

Pony’s KM: Daan Bernaerts met Special (LRV St Lambertus Hechtel - De Viejool Eksel) - 84,5%
Pony’s GM: Thibeau Spits met Hightrick (LRV Leopold III Kontich – Gti Duffel) - 92,5%
Paarden 90cm: Maxime Japing met Denver (Stal Stapelheyde - Mater Salvatoris   Kapellen)  - 83%
Paarden 110cm: Lisa Dierickx met Calvin (Ruiterschool Rodeberg - Sint-Janscollege Poperinge - 86,75%

Gedetailleerde resultaten via deze link.
 


Pony's KM


Pony's GM


Paarden 90cm


Paarden 1m10De werkgroep stijlrijden samen met de gastjuryleden Wout-Jan Van der Schans, Marc Van Dijck, Grégory Wathelet en Pénélope Leprévost.


Jeugd Cup stijlrijden

De Jeugd Cup is een samenwerking tussen LRV en VLP en is een wedstrijdcriterium in de discipline stijlrijden voor de jeugd tot en met 21 jaar. De Jeugd Cup is toegankelijk voor ruiters van het basis- en secundair onderwijs, inclusief leerlingen van scholen met paardenopleidingen of specialisatiejaren.

Zowel leden als niet-leden van door Bloso erkende sportfederaties kunnen deelnemen aan de wedstrijden.

Dit jaar zijn tien selectiewedstrijden georganiseerd die uitmondden in een halve finale. In totaal stootten 70 combinaties paarden en pony’s door naar de finales op Jumping Mechelen, waar de zestien superfinalisten (8 paarden en 8 pony’s) extra concurrentie kregen van de twee winnaars van de KBC Gouden Teugel.

De VLP-LRV Jeugd Cup krijgt de steun van Ruitersport PICOBELLO. Klik hier om hun website te bezoeken


Auteur: BG
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian