contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

09/06/2017 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping: Belgische Junioren tweede in de Nations Cup Wierden

Gisteren ging in Wierden, Nederland, de Nations Cup voor Junioren en Young Riders door. De Belgische Junioren wisten een tweede plaats in de wacht te slepen. 13 landen kwamen aan de start tijdens deze landenwedstrijd over een hoogte van 1.40m.

Het team van chef d'équipe Rik Deraedt wist een mooie prestatie neer te zetten en eindigde met 8 strafpunten op een knappe tweede plaats. VLP-Talent Thibeau Spits kwam als eerste aan de start en reed twee foutloze omlopen. Daarna was het aan Claire Putters die in elke omloop 1 springfout liet noteren. Arnoud Gaublomme kwam als derde ruiter aan de start en eindigde met 1 springfout. VLP-Talent Simon Morssinkhof sloot af met een dubbele foutloze omloop. De eerste plaats was voor Britse team.

Naast de Junioren kwamen ook de Young Riders aan de start tijdens hun Nations Cup onder leiding van Rik Deraedt. Het Belgische team, bestaande uit: Roy Hanlon, Dimme D'haese, Bunoit Moeskops en Neal Vanderweegen, greep net naast een podiumplaats en eindigde als vierde met 17 strafpunten. De eerste plaats was voor thuisland Nederland. 

Klik hier voor de resultaten van de Junioren.

Klik hier voor de resultaten van de Young Riders.

VLP wenst alle Juniors en Young Riders proficiat met hun mooie prestaties en wenst hen nog veel succes!


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian