contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39797
leden

Nieuws

14/05/2018 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping: Geslaagd BK Jeugd in het Azelhof

Afgelopen weekend vond in Lier het Belgisch Kampioenschap van de jeugd plaats. Verschillende
VLP-talenten kwamen aan de start en toonden hun goede vorm. De volledige top 3 bij de Junioren en Young riders bestond enkel uit ruiters/amazones uit ons VLP-talententeam!

Pony's

Bij de pony's ging de winst naar VLP-talent Gilles Nuytens en Kamirez van Orchid's. Hij kan zo zijn titel als Belgisch Kampioen verlengen. Voor de finale was hij de enige die foutloos wist te blijven in de twee manches. En ook in de twee finale omlopen eindigde hij zijn beide parcours zonder een balk aan te raken. Malin Bollen mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen met Cavalor's Mona Liesa. Op de 3de plaats vinden we VLP-talent Marthe Van Gorp en Goliath van de Groenweg terug. 

 

 

Children

In de strijd bij de Children behaalde Evelyne Putters het goud met Angel van 't Hof. Zij maakte gedurende het hele weekend geen enkele fout. Het zilver was weggelegd voor Aurelia Guisson met Berlini From Second Life Z. Louise Ameeuw en Lover Boy Z konden de bronzen medaille bemachtigen. 

 

 

 

Junioren

De top 3 ging hier volledig naar VLP-talenten. Hier ging de 1ste plaats naar Simon Morssinkhof en Vivolta de Gree. Op het podium naast hem vinden we opnieuw Gilles Nuytens. Ditmaal konden we hem aan het werk zien met Jade S. Het podium werd vervolledigd door Thibault Philippaerts en Cataleya.

 
 
 
 

Young riders

Ook hier vonden we 3 VLP-talenten terug. Gilles Thomas mag zich één jaar lang Belgisch Kampioen bij de Young riders noemen. Hij won deze titel afgelopen weekend met Conaro. Voor aanvang van de finale stond Jeroen De Winter aan de leiding maar met een tijdsfout in de eerste finaleronde moest hij zich tevreden stellen met de zilveren medaille. Brons ging naar Thibaut Huyvaert en Jessica de Laubry.

 

Proficiat aan alle ruiters en amazones!

De volledige resultaten vindt u hier terug. 


Auteur: CM
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian