contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

01/03/2019 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping: Klaar voor de finale van de Pavo Hengstencompetitie?

 

Nu de 4 manches van de Pavo Hengstencompetitie in Lier, Opglabbeek, Lier en Gent achter de rug zijn is het tijd voor de finale. Deze zal plaatsvinden op 16 maart in Sentower Park, Opglabbeek.

 

Tijdens deze finale zijn er dubbele punten te verdienen. Per leeftijdscategorie wordt de hengst die bij het optellen van de punten het hoogst aantal punten behaalde uitgeroepen tot winnaar van de PAVO Hengstencompetitie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eindklassement wordt als volgt opgemaakt:

 

  • Bij de 4-jarigen worden enkel de drie beste resultaten van de manches in rekening gebracht.  Daarbovenop komen de (dubbele) punten van de finale.  De 4-jarigen met de meeste punten worden uitgeroepen tot winnaars.

 

  • Bij de 5-jarigen worden enkel de drie beste resultaten van de manches in rekening gebracht.  Daarbovenop komen de (dubbele) punten van de finale.  De 5-jarige hengsten die de eerste plaats delen in de eindstand van het criterium, rijden een barrage rechtstreeks op chrono om de eindstand van het criterium te bepalen.

 

  • Bij de 6- en 7 jarigen worden enkel de drie beste resultaten van de manches in rekening gebracht.  Daarbovenop komen de (dubbele) punten van de finale.  In geval van ex aequo in het eindklassement is het resultaat van de finale doorslaggevend om de eindstand te bepalen.

 

Aan het eindklassement wordt bonusprijzengeld toegekend, dit prijzengeld wordt geschonken dankzij de steun van:

 

4-jarigen                Scanfor

5-jarigen                Krismar Horsetrucks

6-jarigen                Emerald

7-jarigen                PAVO 

 

Inschrijven kan vanaf maandag 4 maart tot en met maandag 11 maart en is enkel voor hengsten die minstens 3x hebben deelgenomen aan de voorafgaande manches. De klassementen na de 4de manche vindt u hier:

 

Klik hier voor het klassement van de 4-jarigen

Klik hier voor het klassement van de 5-jarigen

Klik hier voor het klassement van de 6-jarigen

Klik hier voor het klassement van de 7-jarigen


Auteur: EP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian