contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

27/12/2017 | Jumping |   |  

Jumping Mechelen: Gilbert De Roock wint eerste editie van Belgian Star Masters

Wat een sfeer! De openingsavond van Jumping Mechelen werd afgesloten met een volledig nieuwe proef. Onze voormalige Belgische topruiters haalden voor de gelegenheid hun witte rijbroek terug uit de kast om te schitteren op Mechelen tijdens de eerste editie van de Belgian Star Masters! Acht ruiters namen het op tegen elkaar en bewezen stuk voor stuk dat ze nog steeds meer dan verdiend een topruiter mogen genoemd worden! Rudi Helsen, Stefan Vandewalle, Jean de Grande, Stefan Conter, Johan Lenssens, Kristof Cleeren, Gilbert De Roock en Ludo Philippaerts bleven allemaal foutloos tijdens de eerste 3 rondes, ongelofelijk!

Het was pas in de barrage dat er balken uit de lepels vielen en uiteindelijk ging Gilbert De Roock met de overwinning gaan lopen na een ongelofelijk snelle en spannende barrage! Proficiat aan alle ruiters voor hun mooie prestatie!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian