contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

31/10/2018 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping Mechelen: Selectiewedstrijd Darco Cup 2018

Op zaterdag 17 november 2018 vindt de kwalificatiewedstrijd van de Darco Cup plaats in het Azelhof in Lier.

Wil jij er bij zijn in Mechelen? Stel dan nog snel een team samen en schrijf je in via deze link! De inschrijvingen worden afgesloten op maandag 5 november!

Misschien treden jij en je team wel in de voetsporen van het team ‘Thunder van de Zuuthoeve’ met Hanne Stes, Cis Snels en Rik Van Laerhoven,  winnaars Darco Cup Mechelen 2017!

Elk team bestaat uit 3 ruiters met een nakomeling van dezelfde hengst. De deelnemende paarden dienen ingeschreven te zijn in een stamboek erkend door de WBFSH.

De hoogtes die gesprongen worden zijn 1m10, 1m20 en 1m30. Het parcours van 1m10 wordt eerst gereden door alle ruiters ingeschreven op die hoogte, vervolgens de ruiters 1m20 en tenslotte de ruiters 1m30.  Het resultaat van de ploeg wordt bepaald door de samentelling van de strafpunten van de drie combinaties en de tijd van de laatste combinatie (1m30)

De finale, met de 10 beste ploegen, gaat door tijdens Jumping Mechelen op de A Piste op donderdag middag 27 december.

Heb je nog geen team, of kom je nog iemand tekort in je team? Neem dan zeker eens een kijkje op de facebookgroep: Teams Darco Cup!

KLIK HIER voor het reglement en om in te schrijven!


Auteur: EP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian