contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

25/11/2010 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping: Paardensporters in de bloemen tijdens Sportgala?

De nationale Trofee voor Sportverdienste 2010 heeft hij al en nu behoort jumpingruiter Philippe Lejeune verdiend ook tot één van de drie kanshebbers op de titel Sportman van het jaar. De Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten heeft maandag de genomineerden voor deze titel bekendgemaakt. Hij neemt het op tegen de Sportman van 2009 Philippe Gilbert en Kevin Borlée, die op het EK atletiek in Barcelona goud won op de 400m.  
 
En Lejeune is dubbel genomineerd, want het Belgische WEG-jumpingteam is één van de genomineerde teams voor de titel Ploeg van het jaar. In deze categorie krijgen onze springduivels concurrentie van het nationale 4x400 meter-team bij de mannen en de nationale basketbalploeg bij de mannen.
 
Op zondag 19 december wordt tijdens het Sportgala in het Casino Kursaal in Oostende bekendgemaakt wie met de titels naar huis gaat. Duimen dus !

Auteur: BG
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian