contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

15/09/2016 | Jumping |   |  

Jumping/Topsport: Pieter Devos neemt de leiding in BK Seniors


Er valt veel te beleven in Lanaken op dit moment! Naast het wereldkampioenschap voor Jonge Paarden begon gisteren ook het Belgisch Kampioenschap Seniors.
De VLP-ruiters zijn goed op dreef in het BK. In de eerste manche leek het een lange tijd dat Constant Van Paesschen de snelste zou zijn, maar daar stak Pieter Devos een stokje voor! Hij won met de 12-jarige ruin Espoir (v. Surcouf de Revel) deze eerste manche rechtstreeks op tijd. Constant Van Paesschen werd tweede met de 9-jarige hengst Carlow van de Helle (v. Caretino).

Op de derde plaats vinden we titelverdediger Karel Cox met zijn 9-jarige merrie Nicole. Op plaats vier en vijf vinden we respectievelijk Fabienne Daigneux-Lange en Gregory Wathelet.

Het belooft dus nog een spannende strijd te worden! Zaterdag weten we welke ruiter of amazones zich het komende de beste van België mag noemen!

Klik hier voor het resultaat van de eerste manche van het Belgisch Kampioenschap.

Live resultaten van zowel het Belgisch Kampioenschap Seniors als de Wereldkampioenschappen Jonge Paarden kan je hier terugvinden.


Auteur: E VW
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian