contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39228
leden

Nieuws

05/10/2019 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping: Update succesvolle JM Indoor Masters

Door het grote aantal inschrijvingen voor de eerste selectiewedstrijd JM Indoor Masters Senioren in Lier (12-13 okt) zijn we genoodzaakt om de proef Senioren 1m20 te verplaatsen naar VRIJDAGAVOND 11 oktober vanaf 19u, na de Silver proeven die dan reeds voorzien waren.

Indien u door deze wijziging uw inschrijving wenst te annuleren dient u uw afmelding via mail naar jumpingmechelen@vlp.be te bevestigen voor maandag 7 oktober. Uw inschrijving zal vervolgens op uw rekening worden teruggestort.

 

Intussen kregen wij ook het spijtige nieuws dat de selectiewedstrijd in de Breemeersen, Aalter niet kan georganiseerd worden. Deze wedstrijd zal op dezelfde datum doorgaan maar verhuist naar De Ranch in Aalter. Daar is een nieuwe indoor arena van 25m x 75m en twee warm-up arena’s. Daarnaast is er ook een winterbar en foodcorner met zicht op de wedstrijdpiste.

 

Met veel plezier delen we u mee dat we tijdens de selectiewedstrijden JM-IM in zee gaan met Equi-score. Dankzij deze samenwerking zullen de start- en resultatenlijsten live te volgen zijn, en zal alle informatie betreffende de wedstrijden op Equi-score terug te vinden zijn. Via DEZE LINK kan u alvast een kijkje nemen.

 

Jumping Mechelen is het jaarlijkse paardenfeest waar heer en boer welkom zijn.  Dezelfde filosofie wensen we te hanteren tijdens de JM Indoor Masters.  We verontschuldigen ons voor de veroorzaakte ongemakken.  We hopen dat jullie uitgebreid genieten van de op til staande wedstrijden en wensen jullie veel succes met jullie deelnames.

 

In bijlage kan u het aangepaste reglement van de JM-IM terugvinden.


Bijlages :

      •   Update Reglement JM-Indoor Masters 2019
Auteur: EP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian