contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39964
leden

Nieuws

18/07/2019 | Jumping |   |  

Topsport: Mooie resultaten voor Belgische jeugdruiters

Vorige week kwamen onze jonge spring-, eventingruiters en aan de start op de Europese Kampioenschappen in Zuidwolde en Maarsbergen (NL) en onze reiningruiters aan de start op het WK in Grivins (SUI).

En niet zonder succes! KBRSF en VLP zijn trots op het zilver van de Belgische springende Young Riders Zoe Conter, Simon Morssinkhof, Thomas Gilles,  Dieter Vermeiren en reserve Maartje Verberckmoes en op het brons van junior Thibeau Spits in Zuidwolde, Nederland. Proficiat!

In Maarsbergen kregen de juniors en Young Riders een aartsmoeilijke cross voorgeschoteld maar VLP-Talent Jarno Verwimp reed naar een mooie 18e plaats.

Ook Nimroid Vannietvelt deed het uitstekend met een bronzen medaille op het WK Reining voor Young Riders in Givrins, Zwitserland.

Dikke proficiat iedereen!! 

Nu is het uitkijken naar de dressuurruiters, de jeugd heeft volgende week hun EK in San Giovanni in Marignano in Italië.  Veel succes!

 


Auteur: EVW via KBRSF
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian