contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38127
leden

Nieuws

03/07/2019 | Mennen |   |  

Mennen: BK Mennen te Booischot tijdens Hemelvaartweekend

Tijdens het Hemelvaartweekend in augustus gaat het BK Mennen door, op de mooie locatie van de gedreven Menvereniging KMM, Kempische Marathon Menners, te Booischot. 

Op vrijdag 16 augustus gaan de dressuurproeven door op gras, op zaterdag 17 auguatus gaat de spectaculaire marathon door en op zondag 18 augustus wordt de vaardigheid verreden. Daarnaast vieren de Kempische Marathon Menners hun 30e verjaardag en ter ere hiervan wordt er veschillende animatie, een BBQ met live muziek en een karaoke voorzien!

Deze wedstrijd staat open voor alle categorieën, van enkelspan pony tot vierspan paard. Ook menners met trekpaarden nemen deel aan dit BK. Tijdens de marathon op zaterdag is actie, spanning en sensatie verzekerd!

De Menvereniging KMM vneemt voor de derde maal de organisatie van het BK Mennen op zich.  Er zullen infostanden, snacks en een heuse feesttent zijn. Breng dit mooie evenement zeker een bezoekje! Inkom en parking zijn gratis. 

Locatie: terreinen Heylen, Oude Aarschotsebaan 84A, Booischot.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian