contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36228
leden

Nieuws

07/05/2019 | Mennen |   |  

Mennen: Belgisch podium in de vaardigheid in Lisieux

Dit weekend werd de internationale wedstrijd van Lisieux gehouden in Frankrijk.

De Belgen bleven niet onopgemerkt dankzij een eerste plaats in de dressuur voor Pieter Van den Broeck in CAI3* 2PO en een derde plaats voor Johan Nijs in dezelfde reeks. Nico Van Praet en Johan Verhaege eindigden respectievelijk op de 10de en 13de positie.

In CAI2 * eindigde Sally-Anne Watkins ook aan de leiding. In de reeks enkelspan pony 3*  behaalde Gilles Pirotte een tweede plaats en Sven Tinlot een derde. Ook Sara Van der Speeten en Denny Schuddinck stonden in de top 10.

Seppe Verlee nam deel aan zijn eerste internationale wedstrijd in CAI2*. De marathon was wat moeilijker voor onze Belgen. Alleen Sara Van der Speeten en Pieter Van den Broeck stonden in de top 10 met een negende plaats in CAI3 * 1PO en een tiende plaats in CAI3 * 2PO.

De Belgische menners deden het uistekend in de CAI3 * 1 PO: Het vaardigheid podium kleurde volledig zwart-geel-rood! 

Denny Schuddinck neemt het goud, gevolgd door Sven Tinlot en uiteindelijk Gilles Pirotte!

Seppe Verlee stond op de tweede plaats in CAI2 * 1PO en Sally-Anne Watkins wint haar proef in haar categorie. In 2PO blijft Pieter Van den Broeck goed bezig en bereikt de tweede plaats op het podium. Nico Van Praet werd 7de van de vaardigheid.

Alle eindresultaten kan je terugvinden via de link hieronder:

https://www.hoefnet.nl/kalender-uitslagen-startlijsten/lisieux2019/

Proficiat aan alle deelnemers!


Auteur: LD via VL Marie-Fleur
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian