contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

16/01/2019 | Mennen | Algemeen   |  

Mennen: Beste en sportieve wensen aan alle menners voor 2019

Laat ons hopen dat 2019 nog beter wordt dan 2018, met onder meer brons voor het Belgisch team in Tryon en een FEI-award voor Tinne Bax dit jaar. Kan zij en Pieter Van den Broeck dit jaar hun bronzen medailles behouden of zelfs verbeteren?

Wat gaat onze Belgische ploeg 2-spannen op het WK in Drebkau kunnen bemachtigen, en de 4-spannen hebben ook alweer een Europees kampioenschap in Donauschingen. We kunnen alweer hopen op verschillende medailles. 

Op nationaal niveau hebben we het BK in Booischot en kunnen we uitkijken naar een nieuwe outdoor internationale wedstrijd in Bornem. Verder aangevuld met wedstrijden in Vlezenbeek , Genk, Saive en Aywaille. Al heel wat uitdagingen dus op hoger niveau, maar we hebben op instapniveau onze CAV’s en VLP is in gesprek met LRV om een vervolg te breien aan de succesvolle samenwerking van de indoors naar de zomerwerking toe.

Bouw van 4 nieuwe hindernissen in Bornem, waaronder deze berghindernis en grotere waterhindernis.

Vlp voorziet ook opnieuw in een aantal trainingsdagen en opleidingen, zowel voor beginnende als voor gevorderde menners. Mis de start niet en noteer alvast het weekend 16 en 17 Februari in je agenda, onze terugkomdag te Waregem!

Dit jaar in het teken van jureren, en bouwen voor 3 niveaus, zeker niet alleen voor officials. Zeer zeker ook voor de menners, en de wederzijdse relatie tussen jury’s en menners te verbeteren, met open discussies en hulp in praktijk.  Wij nodigen ook iedereen uit op deze terugkomdag, ex-menners, LRV mensen, traditiemenners en andere om zich als official te vormen in een verkorte opleiding niveau CAV.


Auteur: LD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian