contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39964
leden

Nieuws

11/08/2019 | Mennen |   |  

Mennen: Extra info voor het Belgisch Kampioenschap

Om de administratieve opvolging op het wedstrijdterrein zelf vlot te laten verlopen, willen wij u vriendelijk vragen om ons uiterlijk 12/08 de naam en licentienr van uw groom(s) voor dressuur, vaardigheid en marathon op het BK te Booischot door te geven. 

Wij wensen u attent te maken op het reglement:

Art. 943 Deelname: ‘Met uitzondering van het Belgisch Kampioenschap mag een menner twee maal starten (indien toegelaten in het voorprogramma) en/of als groom fungeren in dezelfde of een andere categorie. Met uitzondering van de marathon van het Belgisch Kampioenschap mag een groom meerdere malen starten’.

Alle paarden/pony’s voor het Belgisch Kampioenschap zijn verplicht om zich aan te melden op de keuring op donderdag 15 augustus vanaf 17u en het paspoort af te geven op het secretariaat voor 15u.

Hiervoor is een startlijst opgemaakt.

BELANGRIJK: De deelnemers kunnen de parking betreden op donderdag 15/08 vanaf 8u, vroeger is niet mogelijk. 

 

Het reglement aangaande het Kampioenschap kan u ook terugvinden op equibel.be in de sectie Mennen - Reglementen en dan kiezen voor het nationaal reglement mennen.

Indien er nog vragen zijn kan je contact opnemen via liesd@vlp.be of 09/274 10 55

 

 


Auteur: LD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian