contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

03/06/2019 | Mennen | Algemeen   |  

Mennen: Geslaagde editie van CAI Bornem

Afgelopen Hemelvaartweekend konden alle menliefhebbers terecht in het Antwerpse Bornem voor de internationale menwedstrijd CAI Bornem. Deze wedstrijd ging door op de terreinen van De Schelderuiters en stond open voor menners in de klasse P 1-2-4 en H 1-2-4. 85 teams uit 8 verschillende landen kwamen aan de start.

Op donderdag en vrijdag gingen de dressuurproeven door, op zaterdag de marathon en op zondag de vaardigheid. De wedstrijd kon met dit warme weer op een groot toeschouwersaantal rekenen. Deze werden verwend met prachtig spektakel want zowel Nico Van Praet (tweespan) en Tinne Bax (vierspan) gingen met de eindoverwinning aan de haal. Naast de wedstrijd was er ook heel wat randanimatie voorzien zoals foodtrucks, aperobar, kinderdorp, BBQ ... Kortom: een geslaagde editie!

De resultaten van CAI Bornem kan je hier terugvinden.

Bij de Schelderuiters is het alvast uitkijken naar 6 en 7 juli want dan gaat het BK Ijslandse Paarden van start! Dit is tevens een selectiewedstrijd voor het WK Ijslandse Paarden 2019 in Berlijn.


Auteur: HM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian