contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13973
leden

Nieuws

11/06/2018 | Mennen | Algemeen   |  

Mennen: Geslaagde wedstrijd traditie-en elegantiemennen

Tijdens het Pinksterweekend werd er in St. Eloois Winkel 'Manor goes Classic' georganiseerd voor traditie en elegantie. Een beleving voor jong en oud! Het publiek kon naast de mooie oldtimers ook een menwedstrijd voor traditie en elegantie aanschouwen. Deze wedstrijd werd ingedeeld in 3 categorieën: categorie authentiek, replica en presentatie. Zowel de organisatie, deelnemers als supporters blikken terug op een geslaagde editie!

Authentieke koets

In deze reeks ging het goud naar Luc Vandenabielle met een totaal van 6,83 strafpunten. Dankzij deze overwinning staat hij voorlopig aan de leiding in het regelmatigheidscriterium de Flanders Cup. 

Replica koets

Hier was het Mario Renaer die de gouden medaille in ontvangst mocht nemen (10,67 strafpunten). Met nog 1 wedstrijd te gaan voor de Flanders Cup staat hij voorlopig op de 1ste plaats. 

Presentatie koets

Bij de presentatierijtuigen was het Stefaan Martens die de 1ste plaats behaalde (16,33 strafpunten). Ook hij maakt zo kans op de titel in het regelmatigheidscriterium. 

Proficiat aan alle prijswinnaars! De 3de en laatste wedstrijd die meetelt voor de Flanders Cup vindt plaats op 2 september in Aalst. Allen daarheen!

 


Auteur: CM
Foto's: Mario Renaer
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian