contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36219
leden

Nieuws

01/02/2019 | Mennen |   |  

Mennen: Samenkomst jeugdmenners

Belgische Jeugd menteam is op zoek naar nieuw jong talent

Ben jij tussen de 11 (11 worden in 2019) en 19 jaar en gepassioneerd door de mensport en al dan niet actief in de Belgische competities?

Heb je zin om in 2020 onze Belgische driekleur te vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap voor Jeugd menners in Lamotte – Beuvron (Frankrijk) of wil je graag starten in de Belgische competities dan is de nieuwe teammanager Sarah Gooris op zoek naar jou!

Sarah Gooris zal je met raad, daad en professionele trainingen op maat van de menner bijstaan om samen dit doel te bereiken:

"Op vrijdag 22 februari 2019 om 19u zouden wij graag met jullie eens samenkomen in de gebouwen van KBRSF om dit alles te bespreken en te bekijken hoe wij jullie kunnen ondersteunen om samen dit geweldig doel te bereiken.

Het is de bedoeling om tijdens deze meeting jullie wensen en noden naar voor te brengen zo dat jullie samen als een team hieraan kunnen werken. Ook zullen we samen de nieuwe aanpassingen in het Belgische reglement overlopen.

Laat jullie talenten zien!!!"

Concreet:

Wanneer: Vrijdag 22/02/2019 - 19u

Place to be:  KBRSF - Belgicastraat 9, 1930 Zaventem

Nog vragen? 

Contacteer Sarah Gooris op sarah.gooris@hotmail.com of sarah.gooris@xpe-group.com

 


Auteur: LD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian