contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34011
leden

Nieuws

27/02/2019 | Mennen | Algemeen   |  

Mennen: Terugblik op geslaagde terugkomdagen mennen

De VLP-mencommissie blikt terug op twee geslaagde terugkomdagen mennen. Tijdens het weekend van 16 en 17 februari werd op de terreinen van Sport Vlaanderen Waregem voor zowel de men-officials als de CAV- en CAN*-menners een terugkomdag georganiseerd. 

Op zaterdag waren bijna alle officials aanwezig en volgden ook enkele LRV-officials deze voorbereiding op het wedstrijdseizoen 2019. Ook de nieuwe voorzitter van de LEWB mencommissie was aanwezig, iets wat het belang dat aan deze terugkomdag wordt gegeven onderstreept.

Ook op zondag kregen we een drukke dag met 13 enthousiaste CAV (kandidaat) menners. Tijdens de voormiddag kwam het theoretisch gedeelte aan bod en stond er ook een groepsverkenning op het programma. Na de middag kon elke menner dressuur rijden, een vaardigheid rijden en een hindernis. Alle menners kregen hierbij individueel tips of les van de aanwezige jury's en mencommissieleden en enkele deelnemers willen zich na het volgen van deze terugkomdag wagen aan een CAV-wedstrijd.

Door de opkomst, het enthousiasme en de samenwerking tussen verschillende partijen kon dit weekend met een positief en contructief gevoel worden afgesloten. 

Deze initiatieven zijn de toekomst voor een nieuwe en brederen mensport in Vlaanderen.

 

 


Auteur: HB via Marc Van der Speeten
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian