contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39963
leden

Nieuws

17/07/2019 | Mennen |   |  

Mennen: Traditie- en elegantiekalender is aangepast!

Tot onze grote spijt moeten wij meedelen dat de traditie-en elegantiewedstrijden die nog op de kalender staan afgelast worden. 

Door organisatorische redenen is de wedstrijd in Waasmunster op 25 augustus gewijzigd naar een traditiewandeling.

De wedstrijd van Aalst zal volledig afgelast worden.

Het bestuur van Menvereniging Egmont is overgaan tot de annulering van hun traditiewedstrijd van 1 september a.s. op het Hof Somergem te Aalst en wel om de hiernavolgende redenen:

Het management van het Hof Somergem is moeten terugkomen op hun eerdere toezegging voor het houden van deze traditiewedstrijd, aangezien men met de locatie nog steeds verwikkeld is in een juridisch kluwen met een plaatselijke actiegroep. Daar het management deze actiegroep geen bijkomende munitie wil geven, is er in onderling overleg beslist om de traditiewedstrijd van 1 september a.s., tot spijt van alle betrokken partijen, te annuleren.

Alle informatie voor de traditiewandeling in Waasmunster op 25/08 en andere activiteiten kunt u terugvinden hier terugvinden.


Auteur: LD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian