contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

20/09/2016 | Officials | Jumping   |  

Dressuur/ Officials: geslaagde debatavond tussen trainers en juryleden


Onder de naam "De Battle" organiseerde de VLP-dressuurcommissie een debatavond tussen dressuurjuryleden en dressuurtrainers. Zo'n 40 trainers en  35 juryleden verzamelden in de Raadzaal op het Schoon Verdiep van het Antwerps Stadhuis.
Het opzet van de avond was om de neuzen van beide doelgroepen in dezelfde richting te krijgen.
Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden werd er met videofragmenten gewerkt als aanzet en daarop werd dan verder gedebatteerd.
Dressuurjury Didier Deschauwer leidde als moderator het hele debat in goede banen.
Na een 4-tal onderwerpen was er al gauw 2u gedebatteerd en werd de avond afgesloten met een drankje.

Al in het begin van de avond bleek dat de trainers, die het natuurlijk ook gewoon zijn om hun mening te verwoorden, heel veel inbreng hadden. De juryleden moesten eerst even opwarmen, maar na verloop van tijd werden deze ook meer aanwezig in het debat. Het opzet van de avond was alvast geslaagd. De dressuurcommissie werkt verder aan het format, nieuwe onderwerpen en structuur, maar is zeker van plan om een gelijkaardige avond op een later tijdstip opnieuw te organiseren.
Hierbij wenst de dressuurcommissie alvast de juryleden en trainers te bedanken voor hun inbreng.Auteur: AK
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian