contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40109
leden

Nieuws

20/09/2017 | Opleiding |   |  

Opleiding: 5 bijscholingen in najaar 2017

In het najaar van 2017 worden er 5 bijscholingen georganiseerd.

De eerste bijscholing zal in samenwerking met Dynamo Project plaatsvinden op 9 oktober en zal focussen hoe een club G-sport kan implementeren in zijn clubwerking. G-sport, das 100% sporten! Meer en meer interesse in G-sport, betekent ook een grotere vraag naar mogelijke G-werkingen. Tijdens de bijscholing helpt Steunpunt G-sport Vlaanderen de club op weg en informeren ze over de verschillende handicaps, de mogelijkheden van clubwerking, het opmaken van een stappenplan enzovoort. Het zal de clubbestuurder een duidelijke kijk geven op mogelijke aanpassingen in de praktijk om met zijn/haar club een G-werking op te starten.

 

De tweede bijscholing wordt georganiseerd voor de lesgevers van VLP-sportkampen op 16 oktober. Het doel van de bijscholing is om lesgevers in een praktische workshop wegwijs te maken in het spelenderwijs paardrijden. Eline Laperre is de spreker van de avond. Ze zal oefeningen aanreiken in verband met zitscholing en hulpmiddeltjes om kinderen op een leuke manier sporttechnische vaardigheden aan te leren.

De derde bijscholing is voor gediplomeerde trainers met als thema ‘Van basis tot top’. Deze bijscholing zal doorgaan in het Sporthotel in Gent op 30 oktober. De vierde bijscholing zal plaatsvinden op 4 december te Zaventem in de KBRSF kantoren. Deze bijscholing heeft als thema ‘Ouders en Club: één doel?!’ en is gericht voor de clubbestuurders. De laatste bijscholing is gericht voor de gediplomeerde trainers en zal plaatsvinden in het Sporthotel Gent op 11 december. Deze bijscholing is gericht op de gediplomeerde trainers, met als thema EHBO voor ruiters.

Inschrijven voor de bijscholingen kan via onze kalender.

 

Voor verdere vragen kan je terecht bij valerie@vlp.be.

 


Auteur: JF
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian