contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

11/10/2016 | Opleiding |   |  

Opleiding: Informatieavond voor VLP-clubs en clubbestuurders


VLP en het dynamoproject organiseren dit najaar opnieuw twee interessante en interactieve bijscholingen voor clubs en hun medewerkers!

1) Opleiding: Time management en efficiënt werken in de sportclub
OPGELET! Deze opleiding is VOLZET!


Praktische informatie:

We schijnen hoe langer hoe minder tijd te hebben. Is dat echt zo? Of liggen er andere oorzaken ten gronde. In deze interactieve workshop leer je verschillende technieken om efficiënter om te gaan met je tijd. Je krijgt handige tips die je meteen in de praktijk kan uitproberen om zo efficiënt mogelijk te werken aan de juiste dingen.

Wanneer  maandag 7 november 2016 - 19u30 tot 22u30
Waar Sporthotel Gent
Zuiderlaan 14
9000 Gent
Voor wie Zowel VLP-leden als andere sportclubs
Deze bijscholing is aan te raden voor alle medewerkers uit de clubs
Kostprijs € 10 per VLP-deelnemer
€ 12,50 per deelnemer (niet-VLP leden)


Inschrijven?

Klik HIER voor het inschrijvingsformulier. Uw inschrijving is pas officiëel als wij de betaling ontvangen hebben. Betalen kan op het rekeningnummer BE06 4410 6333 8122 met als mededeling "uw naam + timemanagement 7/11". Uw inschrijving wordt niet via mail bevestigd maar u krijgt één week  voor de workshop een herinnering toegestuurt per mail.
2) Opleiding: Pers en media
Schrijf snel in, nog maar 7 plaatsen beschikbaar voor deze opleiding!


Praktische informatie
Altijd al willen weten hoe je als club kunt omgaan met de media?
In deze workshop wordt besproken hoe je als club de media dient te "bespelen".
Hoe werkt dit in de praktijk? Welke media? Gesproken en/of geschreven pers? Wat zijn hierbij de gebruikelijke regels regels en geplogenheden? Hoe stel je een goed persbericht op? Waar let je op als je geïnterviewd wordt?

Wanneer maandag 28 november 2016 - 19u30 tot 22u30
Waar Koninklijke Belgische Ruitersport Federatie
Belgicastraat 9 / 2
1930 Zaventem
Voor wie Zowel VLP-leden als andere sportclubs zijn welkom op deze workshop. De bijscholing is aan te raden voor clubbestuurders.
Kostprijs € 10 per VLP-deelnemer
€ 12,50 per deelnemer (niet-VLP leden)


Inschrijven?
Klik HIER voor het inschrijvingsdocument. Je inschrijving is pas officiëel als wij de betaling ontvangen hebben. Betalen kan op het rekeningnummer BE06 4410 6333 8122 met als mededeling "uw naam+ Pers en Media 28/11". Uw inschrijving wordt niet via mail bevestigd maar u krijgt één week voor de workshop een herinnering toegestuurt.Vragen over deze opleidingen? Wend je dan tot Valerie via valerie@vlp.be of Tuline via tuline@vlp.be


Auteur: E VW
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian