contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40109
leden

Nieuws

31/03/2017 | Opleiding | Opleidingen   |  

Opleiding: RC Rodeberg organiseert aspirant-initiator cursussen

Ruiterclub Rodeberg organiseert van 10 tot 14 april, van 24 tot 29 juli en van 7 tot 11 augustus aspirant-initatior cursussen. Deze cursus richt zich op ruiters geboren in het jaar 2000 of ouder en die in het bezit zijn van een B-brevet.

Heb je geen ambitie om initiator te worden of ben je nog niet klaar om les te geven, maar steek je graag een handje toe bij beginnende ruiters bij het opzadelen, het begeleiden naar en van de piste of in de stallen dan is deze cursus iets voor jou! Let op: een aspirant-initiator mag zelf NIET lesgeven.

 

Deze opleiding is praktijkgericht en je leert om op een veilige en efficiënte manier een groep sportbeoefenaars te begeleiden. Tijdens de lessen staat verzorging, gezondheid en optoming van het paard centraal. Maar ook spelvormen om kinderen en beginnende ruiters een leuke ervaring op het paard te geven worden je aangeleerd. 

De cursisten aspirant-initiator leggen geen examen af, wel worden ze permanent geëvalueerd en kunnen ze aan het eind van de cursus een attest behalen. 

Na het behalen van het getuigenschrift kan je bij Ruiterclub Rodeberg terecht voor een vakantiejob tijdens de kampen van maandag tot zaterdagmiddag. Je mag tijdens het kamp de jeugd begeleiden in de stallen voor en na het rijden en je staat ook in voor de jeugdopvang op woensdag en zaterdagnamiddag tijdens de ponyclub. 

De cursus gaat steeds door van maandag tot vrijdag van 13.00u-16.30u en de kostprijs bedraagt €50,00.

Bij vragen neem je contact op met Annie Vaneeckhoutte via info@ruiterschoolrodeberg.be.

 

Past een van deze data niet in jouw agenda of ben je op zoek naar een cursus dichterbij? Raadpleeg hier de kalender. 


Auteur: HB
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian