contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39738
leden

Nieuws

20/11/2014 | Para-equestrian | Algemeen   |  

Para-equestrian: Elien Laheyne en Isabelle Van Dooren op stage bij Ciska Vermeulen!

Elien Laheyne en Isabelle Van Dooren deden het dit seizoen uitstekend op de recreawedstrijden para-equestrian. Zij kregen allebei op maandag 10 november een stage met WEG-deelneemster Ciska Vermeulen op het Blosocentrum in Waregem. Beide amazones kregen van Ciska talrijke tips om zich deze winter optimaal voor te kunnen bereiden op het wedstrijdseizoen 2015.

Ciska was zelf enorm te spreken over het niveau van de amazones. Elien Laheyne kreeg vorig jaar al de kans om een les te volgen bij Ciska, die heel tevreden was over de evolutie die Elien op een jaar tijd heeft doorgemaakt.

Met de eindstage is het recreacircuit 2014 in schoonheid afgesloten. Alle informatie en de eindstand 2014 kan je terugvinden op deze pagina. Dit jaar zijn er zes recreawedstrijden para-equestrian georganiseerd. Deze wedstrijden staan open voor leden van VLP, LRV en Parantee. Deze wedstrijden vormen de ideale voorbereiding op de overstap naar de nationale wedstrijden para-equestrian.

 


Auteur: AK
Foto's: Sander Stadeus
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian