contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

07/11/2013 | Para-equestrian | Algemeen   |  

Para-equestrian: Justien Vuylsteke wint regelmatigheidscriterium recreawedstrijden 2013


De laatste recreatieve para-equestrianwedstrijd van dit jaar werd verreden op 29 september in Waregem en daarmee is ook de uitslag van het criterium gekend!

Waregem (29/10)

Elien Laheyne (III) won in Waregem met Call me Carrera de novice-test met 65,24%. De team-test werd gewonnen door Justien Vuylsteke (III), die met Tieqe een score van 62,59% behaalde. In de individual championship-test ging Isabel Vandooren (III) met het goud aan de haal. Samen met Never Stop Dreaming reed ze 63,17% bij elkaar. Deze combinatie liet bovendien hun concurrenten een eind achter zich in de Freestyle-test waar ze 67,75% behaalden.

Criterium

Deze wedstrijd was de laatste in een reeks van zes recreawedstrijden. Om in aanmerking te komen voor de eindklassering van het criterium moesten de ruiters deelnemen aan minimum drie wedstrijden. Bovendien moesten ze dit jaar minstens één keer een kür op muziek voorstellen.

De winnaar dit jaar is amazone Justien Vuylsteke. Zij wint een stage. Er werd ook een extra prijs uitgereikt aan de ruiter die het meest aanwezig was. Deze ging naar Lisa Vanoverbeke (II).

Alle resultaten kun je HIER bekijken.

Cursus “Begeleiding van ruiters met een handicap”

Op 5 oktober namen 10 initiators deel aan de cursus “Begeleiding van ruiters met een handicap”. Alle recrea para-equestrianruiters hebben deelgenomen aan de demo, waar ze openlijk spraken over hun beperking en hoe ze dit in de praktijk oplossen.

We willen alle ruiters dan ook bedanken voor hun inzet en feliciteren met de mooie resultaten!

 


Auteur: SVDD
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian