contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40109
leden

Nieuws

06/04/2014 | Para-equestrian | Algemeen   |  

Para-equestrian/Topsport: Drie derde plaatsen voor Ciska Vermeulen in Deauville!

In het Franse Deauville haalde Evelyne Van Looveren (Exelent - Grade Ia) op de CPEDI3* op de eerste dag en mooie vijfde plaats met 66,652%, wat erg goed is voor een eerste internationale proef van het seizoen met 18 deelnemers.
Ciska Vermeulen (Whooney Tunes - Grade IV) werd schitterend derde met 69,952% op minder dan 1,6% van Sophie Wells (GBR).
Met slechts twee ruiters kwam België niet in aanmerking voor de Nations Cup.
 
De tweede dag bevestigde Ciska Vermeulen met opnieuw een derde plaats met 68,5%. Eigenlijk hadden we een hogere score verwacht voor een uitstekende prestatie.
Bij Evelyne Van Looveren zat het niet echt mee in de tweede proef. De tribunes zijn op hoogte van de paarden en het werd niet echt rustig. Evelyne slaagde erin Exelent onder controle te houden maar ze kreeg te veel spanning.

Zondag was Ciska Vermeulen de enige die de Belgische en VLP-kleuren verdedigde in de Freestyle. Ook nu zette ze met 74,900% een uitstekende score neer en ze werd ook ditmaal derde. De Britse Sophie Wells won ook deze proef met Valerius, voor de Nederlander Frank Hosmar met Alphaville NOP en dus onze Ciska Vermeulen.

KLIK HIER voor alle resultaten

Auteur: BG via KBRSF
Foto's: Paardenfotograaf.be
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian