contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39803
leden

Nieuws

23/10/2019 | Reining |   |  

Reining: Belgisch kampioenschap te Destelbergen

Afgelopen zondag 20/10/2019 vond het Belgisch kampioenschap reining plaats in de Llyda Stables te Destelbergen. Het nieuws van de verhoogde waakzaamheid door rhino in de regio Antwerpen heeft ervoor gezorgd dat het deelnemersveld geslonken was. Ondanks de lagere opkomst zat de sfeer goed en waren de ruiters vastberaden om de BK-titel mee naar huis te nemen.

Een succesvolle dag voor Nigella Verelst en Zippo die zowel in de Any Horse Any Rider als in de Jeugd klasse naar een eerste plaats reden. In de Rookie klasse was het goud voor Marijke Leysen en Chaching Chaching. Amber De Tollenaere en haar Gump Gray Playboy behaalden een eerste plaats in de Beginner klasse. In de Amateur klasse ging de eerste plaats naar Alies Porrez en Playnintherein.

Dankzij Cavalor kregen alle deelnemers een Cavalor goodie emmer en Cavalor crunchies. De winnaar kreeg daarbovenop nog een leuke hoodie.

De KBRSF bezorgde de top 3 prachtige medailles en rozetten en een imposante beker voor de nieuwe Belgische kampioen(e).

 

Foto: Nigella Verelst met Zippo (rechts) en Katlijn Heymans met Booms Chack A Boom (links).


Auteur: MDS
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian