contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

10/06/2016 | Reining |   |  

Reining: EK jeugd

Vorig jaar behaalde onze Belgische jeugdploeg een bronzen medaille op het EK reining! Dit jaar zal het EK reining opnieuw door doorgaan in Givrins, Zwitserland van 11-13 augustus 2016.
De KBRSF chef d'equipe voor de jeugd is Tom Van Eyck. Zijn taak is om de mogelijke kandidaten (combinaties ruiter/paard) te selecteren op basis van de selectiewedstrijden en op basis van zijn oordeel wie de beste kanshebbers zijn voor de landenwedstrijd. 
De selectie vraagt het rijden van een score van 68 of meer op 4 runs. Er zijn verschillende VLP selectiewedstrijden en ook de NRHA wedstrijden en internationale FEI wedstrijden tellen mee. Voor de FEI dienen de paarden 7 jaar te zijn. Normaal worden de selecties gemaakt na de VLP-wedstrijd in de Lone Star Stables in Arendonk 26 juni.
Dit jaar hebben we een nieuw statuut voor alle jeugdruiters die hun selectie behaald hebben: zij behoren tot het A-kader van de VLP reining jeugdruiters. De VLP commissie biedt het A-Kader een clinic van An Poels aan, als voorbereiding voor het EK.

Auteur: Tania Roskams
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian