contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

21/08/2017 | Reining |   |  

Reining: Prachtige resultaten wedstrijd te Baal

Op zondag 6 augustus ging in De Pandhoeve te Baal de zevende VLP-reiningwedstrijd door. Tijdens deze zeer geslaagde wedstrijd kreeg iedere deelnemer een 'goodie-emmer' van Cavalor met Crunchies. Ook waren er voor de eerste drie van iedere klasse leuke prijzen gesponsord door MT-Westernshop te Begijnendijk, waarvoor dank!

In de open klasse won Yenthel Vandenbroeck met Steppin Stud Muffin met een totaal van 141,5 punten, Danny Haesen werd knap tweede. 

Bij de amateurs waren Marleen Suttels en haar vosse hengst Mr Gun San Jo de sterkste, de tweede plaast ging naar Christel Calant met Iscreamloudfrgold Bb. De rookie klasse werd gewonnen door Raf Lambrichts met Colonel WR San Jo, hij scoorde 136 punten. De tweede plaats ging naar Nikita Daeleman met Wimpys Elektra en Wendy Van Lommel met Blade werden derde.

Het was Wout Van den Nouweland met zijn 9-jarige ruin James die aan de haal ging met goud bij de beginners. Marlies Sunt eindigden op een mooie tweede plaats en Gianluca Habets op drie. In de beginners klasse verschenen 9 deelnemers aan de start. 

In de jeugd 2 klasse reed Kimberly Meesen naar de overwinning met haar 7-jarige merrie Hope For Glorie. Vercammen Zoe met Revolution werd tweede en Amber Heidbuchel werd derde met Cp Master Whiz.  Er waren helaas geen deelnemers in de jeugd 1. 

Tijdens de jonge paarden klasse kon Nikita Daelemans wederom rekenen op Wimpys Electra en redenen ze samen naar een prachtige eerste plaast met 135,5 punten. Adriaens Jordi werd tweede met Boomer tweede, met een verschil van slechts een half punt! Synthia Van Neste werd met 134,5 punten derde. Bij de senior paarden was er een gedeelde eerste plaast voor Chrstine Gorrens met MP Jac Major Trouble en Jordy Adriaens met James. 

Er wordt alvast uitgekeken naar de volgende wedstrijd die zal doorgaan om zondag 3 september in de Lone Star Stables in Arendonk. Zorg dat je er zeker bij bent. Tot dan!


Auteur: SW
Foto's: Foto's: DH
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian